Spærring for at en kunde kan booke
Gå ind på kundens stamdata. I bunden af siden finder du et link til at kunne spærre for kunden.

Når der klikkes kommer dette skærmbillede frem.

Sæt flueben i Spær denne debitor og skriv evt. en kommentar om hvorfor. Klik OK.
Klik på Gem nederst på siden for stamdata, så ændringen om spærring gemmes.
Visning
Sektion kaldt “Visning”Hvis der søges efter en kunde, der er spærret, vil spærringen blive vist med et rødt felt.
F.eks. som her:

I et workflow for godkendelse af ordre (debitorvask), vil kunden stå med rødt, og der vil være markeret ved spærret.

Hvis det er den oprindelige kunde, der er spærret, så vil du se en rød etikette med Blokeret i toppen af en kunde.
Du kan klikke på det røde felt og se notat for, hvorfor kunden er blevet blokeret/spærret.

Når en kunde booker fra hjemmesiden, vil kunden altid blive oprettet med et nyt debitornummer. Det betyder, at en spærret kunde i første omgang får lov til at booke.
I workflowet (debitorvasken) kan det ses, om en kunde er spærret, og man kan annullere ordren.